Så jobbar vi

Reklam som inte utgår från en tydligt budskap i rätt kanal är i bästa fall ineffektiv och i värsta fall bortkastad.

Framgångsrik kommunikation börjar med val av budskap. Vi hjälper er att ta reda på vad ni ska säga och hur ni ska säga det.

 

Om ni vill att vi ska göra en broschyr, svarar vi inte bara "Klart vi kan göra en broschyr", utan snarare "Klart vi göra det, men varför då? Vad har broschyren för syfte, vad vill ni att den ska berätta och för vem?". För utan ett klart syfte - hur ska ni då veta om det vi gjorde var bra och gav er det resultat ni önskade?


"Att den är snygg" räcker inte, eller "Vi har alltid gjort så" räcker inte heller.


Det är mycket möjligt att det är just en broschyr ni ska göra, eller så kommer vi fram till ett mer effektivt sätt att nå ert mål? Vi kommer ifrågasätta er. Vi kommer att  ge er mer affärer och bättre resultat.


En del menar att kommunikation handlar om vad man säger (strategi), och hur man säger det (kreativitet). Vi menar att det idag handlar minst lika mycket om varför man säger.

 

I en värld där varor och tjänster alltmer liknar varandra, räcker det inte längre med att ”göra reklam”. Det handlar om att kunna svara på och visa varför företaget eller organisationen finns. Vilka värderingar eller värden kan få omvärlden eller målgruppen att vilja bry sig? Som du hör finns våra drivkrafter både bland värderingar och affärsresultat. Utan kreativitet och nyfikenhet vore vi inte dem vi är. 

 

Vi jobbar med F:en

Förstå
Bra reklam bygger på att vi förstår din verksamhet. För att vi ska kunna lyckas med att skapa bra och enkla idéer och lösningar får du räkna med att vi kommer att ställa många frågor. Att vi vänder och vrider på problemet. Att hitta de rätta svaren på frågorna är lika viktigt som budskapet och formen i sig. 

Förpacka

Vårt uppdrag är att förpacka budskapet – både visuellt och språkligt. Vi ser till att budskapet anpassas för olika medier/kanaler och ser även till helheten – hur aktiviteterna kommer samspela med varandra. All kommunikation ska sträva åt samma mål.

Försäkra

Ett bra samarbete med en reklambyrå handlar inte bara om starka idéer och genomtänkta strategier. De blir ganska snabbt värdelösa om sedan produktionen inte håller måttet. Vi lovar att vi jobbar med stor noggrannhet, hög service och leveranssäkerhet. Efter 25 år i branschen lovar vi att du kan känna dig trygg och att lita på att du har en samarbetspartner som verkligen håller måttet! 

Följa upp
Vi stämmer av före, under och efter arbetets gång och återkopplar till både mål och förväntningar. Precis som alla delar i arbetet är uppföljningen viktig. Gav kampanjen det resultat vi förväntade oss? Är det något vi behöver förändra i framtida kampanjer.

 

VÄLKOMMEN
Kom in på en kopp kaffe, ring och snacka en stund eller boka in ett möte när och där det passar Er bäst. Vi är nyfikna till vår natur och alltid sugna på att träffa nya kompisar – och på om det finns något vi kan hjälpa dig och ditt företag med, så klart. Vi hörs! 

 

S5 Box

Login

Mer än 

500 nöjda kunder

25 Års

erfarenhet av grafiskt arbete

Nöjd kund

eller pengarna tillbaka